New York,  Reise

New York – bedre enn forventet

For en fantastisk by! Jeg hadde ikke så alt for store forventninger (som dere kanskje så i forrige innlegg), men denne byen gikk rett inn i hjertet mitt. Luften virket mye renere, gatene var renere (jeg elsker at de hadde bosspann på hvert eneste gatehjørne), det var lett å finne sunn og god mat, det var mindre folk i gatene (jeg hadde sett for meg Asia-tilstander hvis dere skjønner…), og rett og slett mye mindre kaos og trafikkstøy enn forventet. Jeg fikk derimot se enda flere gule taxier enn forventet, vi gikk minst så langt som jeg trodde, det var super lett å finne frem (så lett at jeg koste meg med å gå rundt alene en dag, uten å bli noe nervøs for å gå meg vill), og vi fikk sett så utrolig mange kjente steder/ting. Hotellet vårt lå på Manhattan, og vi kunne gå til alt. Det eneste negative jeg kommer på er at alt er veldig dyrt på Manhattan, men så lenge man er forberedt på det så går det jo fint 😉

En ting alle tre var enige om er at denne bye skal besøkes igjen <3 Her er første bildedryss fra byen. God helg!

Central Park
The Plaza – Hotellet Kevin koste seg på i «Home alone 2».
Favoritt bror og favoritt søster i en ny favoritt by 🙂
Vårstemning og lunsj i Bryant Park.
Time Square

2 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *