Hverdag

CAMILLATTE

Etter en lang bloggpause er jeg tilbake, men mer selvstendig, og på en helt ny plattform. Det har tatt mye lengre tid enn planlagt, og på den ene siden har det vært godt med en pause, men på den andre siden har det blitt et savn i hverdagen. Det kommer nok til å bli litt fomling i begynnelsen, men jeg håper dere er tålmodige, og at dere vil bli med på nye eventyr sammen med meg.

For de som ikke kjenner meg fra før så er det altså Camilla Nysveen, født og oppvokst i Bergen, som sitter her og skriver. Jeg startet en blogg (diamondworld.blogg.no) i 2010, men har hatt en u-planlagt bloggpause på flere måneder. Det er sånn som kan skje når man bytter jobb, og samtidig er mye på reisefot. Bakgrunnen for at jeg nå begynner å blogge igjen er rett og slett at jeg savner det å skrive, ta bilder, og dele/inspirere. 

Ettersom jeg lanserer en helt ny blogg, ville jeg også ha et nytt navn med mer mening. Så hvorfor Camillatte..?

Jeg starter hver dag med en kaffe latte, for det å kunne nyte morgenen med noe godt i koppen er en fantastisk følelse. Det gir meg en ro samtidig som jeg får masse energi, og glede. Denne lille morgenrutinen min løfter hele dagen, og jeg fylles med positivitet. Jeg håper denne bloggen kan gi deg som leser noe av det kaffe latten gir meg; Glede, positiv energi, inspirasjon, og rett og slett et koselig lite avbrekk fra en ellers travel hverdag ☺

Jeg er utdannet journalist og motekonsulent, og jobber til daglig i en klesbutikk. Min interesse for mote og styling er stor(!), og jeg elsker at hverdagen min er full av nettopp det. Å style ulike antrekk er kjempegøy. Jeg har ikke en klar stil, men kler meg stort sett etter humøret. 

Som student jobbet jeg som matspaltist i studentavisen, Studvest. Jeg liker mat nesten like mye som mote og styling, og derfor kommer jeg til å dele oppskrifter og inspirasjon også innenfor dette feltet. 

De siste årene har jeg reist så ofte jeg kan, både kort og langt. Jeg elsker å utforske nye steder, og oppleve nye ting. Hver gang jeg kommer hjem fra en reise begynner jeg planleggingen av min neste. Det er alltid gøy å ha en reise å se frem til! Drømmen er å bo i en personlig innredet bil (i alle fall i en periode), være fri som fuglen, og våkne opp på nye, vakre steder hver dag. Hvordan jeg skal klare å leve ut den drømmer er usikkert, men ingen drøm er for stor. 

Kort oppsummert vil jeg dele styling-ideer, reiser, matoppskrifter, og glimt fra hverdagen min. Håper dere liker «den nye meg».

2 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *