New York,  Reise

Top of The Rock

Noe av det første vi gjorde da vi kom til New York var å få et overblikk over byen. Vi vurderte frem og tilbake om vi skulle opp i «Empire State Building», eller «Top of The Rock», og som dere sikkert skjønner endte vi opp med sistnevnte. Vi kom ikke like høyt opp, men kunne heller se bort på «Empire State Building», utsikten var fantastisk, og det var ikke noe kø.

Trekløveren på taket.
Ekte turister dokumenterer alt 🙂
Frisk bris på toppen.
Foto: Andreas Nysveen

For en utsikt! Og for en tur dette var. Jeg tenker å lage mange små innlegg fra denne turen, men for de av dere som skulle ønske å lese mer om New York turen allerede nå, så kan dere klikke dere inn her. Andreas blogger nemlig han også, og han har publisert et litt fyldigere blogginnlegg med masse fine bilder 😉

Ønsker dere en fin søndag.

Én kommentar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *