Hverdag

Vårstemning og reiseklar


Endelig ble det litt vår i luften, sånn at jeg kunne sitte ute etter trening, og nyte et lite måltid i solen😊 Heldigvis var det bare et mellommåltid, for trekken var iskald, og det er fort gjort å glemme at våren ikke er her helt ennå. Men det var uansett deilig å se på solen, og puste den friske luften helt ned i kjelleren av lungene, i de minuttene det tok å spise maten.


Men tilbake til overskriften. Jeg skal ut å reise igjen, og denne gang blir det søskentur til New York. Vi tre har aldri vært på tur med bare oss, og heller ingen har vært i denne byen, så dette blir en skikkelig spennende reise. Forventningene mine til turen er at luften der borte sikkert ikke er like frisk og deilig som den luften jeg pustet inn i dag, det blir trolig masse gåing, mange nye inntrykk, trafikkstøy, overfylte gangfelt, gule taxier, brun mat i store porsjoner, og kjempe fest i gatene når St. Patricks Day skal feires på søndag. For ja, vi reiser allerede til helgen. Jeg kan ikke si at jeg er helt reiseklar, for jeg føler ikke at jeg har hatt tid til å glede meg før i dag.

Nå har jeg omsider begynt å forberede meg litt. Ny koffert er kjøpt, og noen ting en funnet frem, klare til å puttes i kofferten. Jeg har også gjort litt research på restauranter, og har prøvd å finne et utvalg som serverer variert mat, og ikke bare brun mat med elver av fett.

Hvis noen har vært i NY før, så kom gjerne med tips til hva vi bør gjøre, og hvor vi bør spise. Jeg vil se det «viktigste», og spise masse godt.


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *