Asia,  Reise

Hei fra Kina

Sommerferien 2019 er i gang, og nå har vi endelig kommet oss på plass på hotellet i Beijing. Turen har gått veldig bra, og vi har allerede rukket å bli gode på metroen her. Den er som alle andre steder i verden. Den største utfordringen er for øyeblikket livet uten google, og alle sosiale medier vi normalt sett bruker mangfoldige ganger i løpet av en dag. Jeg personlig synes det er litt av sjarmen med å være på tur, og man opplever jo så mye mer når man er 100 % tilstede i opplevelsen, uten å oppdatere alle der hjemme i det det skjer. Likevel ser jeg utfordringene i det å finne ut av ting vi måtte lure på (og det er mye) når det ikke kan googles. Til dere lesere som er en generasjon før meg, hva gjorde man før google eksisterte?

Jeg skal i alle fall prøve å gi noen livstegn her på bloggen.

Hilsen «tre små kinesere»

Kommentarer er skrudd av for Hei fra Kina