Asia,  Hverdag,  Reise

Tilbake til hverdagen

«Borte bra, men hjemme best.» Jeg har aldri sagt dette, før nå.

For første gang er jeg faktisk glad for å være hjemme igjen etter ferien. Rutiner, jobb, trening, matpakke, og alt som hører til hverdagen er hjertelig velkommen etter tre og en halv uke på reisefot i Asia. Vi har hatt en fantastisk tur, og opplevd masse på godt og vondt. Barrierer er brutt, jeg kan krysse av punkter på bucket listen min, og skrape frem et nytt land på «skrapekartet» vi har.

Vi sitter igjen med minner for livet, mange bilder, og masse filmklipp som skal settes sammen til én film. Det prosjektet gleder jeg meg til å sette i gang med, men det blir et par uker til, for vi venter på en ny data som er bedre rustet for store prosjekter som det.

Jeg skal likevel være ærlig å si at denne ferien (som veldig mange ferier) ikke bare har vært en dans på røde roser. Vi har hatt utfordringer i forbindelse med transport, toalett, språk og sykdom. Selv har jeg vært småsyk nesten hele ferien, men heldigvis ikke verre enn at vi klarte å gjennomføre alle planene vi hadde lagt. Det ble heldigvis ingen matforgiftning denne gang, noe som har vært min største bekymring ettersom jeg har blitt det de to siste gangene vi har reist langt. Så alt i alt er jeg meget fornøyd, og gleder meg til å dele med dere her på bloggen. De av dere som følger meg på instagram (@millanysv1) har fått se en del glimt fra ferien allerede, men nå som vi er hjemme igjen er det lettere å skrive blogginnlegg fra de ulike stedene og opplevelsene. Håper dere vil lese fremover 🙂

Ha en fin søndag.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *