Frokost,  Mat

Smoothiebowl med jordbær og banan

Dette er en av mine frokostfavoritter om dagen; smoothie med jordbær og banan. Hvis jeg har en rolig morgen hjemme spiser jeg den som på bildet, litt tykk så den kan spises med skje. Hvis jeg derimot har det travelt så blir den med i en shaker, og drikkes på veien. Da lager jeg den litt tynnere.

Uansett om den spises eller drikkes putter jeg i mange ingredienser som jeg vet er bra for meg, og som holder meg mett lenge. En god, sunn og frisk start på dagen 🙂

Ingredienser:
1 banan
frosne jordbær
2 dl havregryn
1 ss chiafrø
1 ss linfrø
1 ss yoghurt naturell
1 dl soyadrikk med vaniljesmak, for å få den litt søt (eller det du måtte foretrekker)

Ha alle ingrediensene i en blender, og kjør den til det blir en tykk og glatt masse. Smoothiebowlen toppes med det du måtte ønske. Hvis du vil ha den som en drikkenes smoothie er det en fordel om den er litt tynnere, og uten topping såklart 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *