Frokost,  Mat

Avokado toast

En mattrend som er superenkel å lage selv. Dette er virkelig en av livets enkle gleder. Det er så enkelt at man kanskje ikke trenger noen oppskrift, men noen tips for å løfte denne «åpne» toasten til nye høyder vil jeg likevel dele. Dette er et grønt og fristende måltid som metter lenge.


Ingredienser (2 personer)
4 skiver av favoritt brødet ditt
1 stor avokado
1 tomat
Smør/olje
Sitron/lime
Fersk spinat
Salt
Pepper
Karri

Kutt avokado og tomat i små terningen. Putt skivene i brødristeren. Ta smør eller olje på skivene. Deretter legger du avokadoterningene på skiven (de kan moses med en gaffel om du ønsker en mer kremete topping). Drypp så litt sitron-/limesaft over avokadoen. Riv opp litt fersk spinat, og legg oppå der, før du legger på tomatterningene. Til slutt topper du toasten med litt salt, pepper, og karri. Sistnevnte er faktoren som løfter toasten til nye høyder. Det er så utrolig godt!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *